Благодійність до Дня Святого Миколая

Економічне відділення

18 грудня 2018

В сучасні часи з’явилася добра традиція – у День Святого Миколая опікуватися дітьми, які потребують допомоги. Така традиція існує і на економічному відділенні. Наші студенти здійснюють матеріальну підтримку Ярославу Свідерському, рідному брату одного з наших студентів-випускників, що загинув в АТО.  Свідерський  Дмитро  навчався на спеціальності «Комерційна діяльнісь».

Дмитро Указом Президента України № 461/2015 від 31 липня 2015 року, «за особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі», нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно). Також, з 17 вересня 2015 року він Почесний громадянин міста Рівного. 6 квітня 2016-го року Дмитру відкрито меморіальну дошку у ЗОШ № 6, де він навчався.

З 2015 року Студентська рада економічного відділення вітає Ярослава до Дня Святого Миколая та Великодня. Цікавлячись життям хлопчика, ми стараємось не лише надати матеріальну допомогу, а й підтримати морально, тому що кожна дитина повинна вірити в чудо і потребує турботи, любові та тепла.

Студенти економічного відділення:

 Пальона Дарія 31-Ф, Пісковець Іванна 21-О, Борисов Назар 31-П