Презентація бібліотечного проекту «Літопис талантів ALMA-MATER»

Бібліотечно-інформаційний центр

12 грудня 2018

         Традиційно у БІЦ проходять бібліотечно-інформаційні заходи з творчою молоддю: авторами поезій, літературної прози, юними художниками та дизайнерами, що сприяє формуванню літературних та естетичних смаків, виховує моральні, етичні, естетичні якості, розвиває креативні здібності та ділові навички наших користувачів.

         12 грудня у читальному залі відбулась презентація бібліотечного проекту «Літопис талантів ALMA-MATER», мета якого розвиток і популяризація літературної, художньої, мистецької творчості користувачів бібліотеки – здобувачів освіти та викладачів, а також випускників коледжу; збереження інформації для історії коледжу. Проект покликаний зібрати кращі твори юних талантів нашого коледжу та створити електронний літопис про творчі здобутки, рекламувати мистецькі надбання наших користувачів у виставкових залах м. Рівне, відділі мистецтв РОУНБ з метою підтримки молодих обдарувань та через соціальні мережі.

         Учасниками першого розділу проекту стали автори поетичних творів випускники коледжу Луцюк Марія, Грабар Валентина, Мартинюк Олена, Дукач Юлія. Серед учасників - здобувачі освіти 31-Ф групи Симон Аліна, 21-Ф групи Муштук Роман, який отримав Диплом І ступеня Міжнародного фестивалю «Голосіївська весна – 2018» у номінації «Авторська поезія». Для оформлення залу надала свої оригінальні декоративні вироби здобувачка освіти 21-Д групи Піддубна Юлія. Голосом проекту стала здобувачка освіти 21-Д Момотюк Валентина. Музичне оформлення проекту виконав адміністратор бази даних БІЦ Журов Артур. Особливо зворушливо прозвучала на творчій зустрічі поезія здобувачки освіти 11-З групи Окренець Руслани.

         Читальний зал зібрав книголюбів та прихильників поезії. Активними учасниками обговорення та літературної гри стали здобувачі освіти 11-З групи разом з куратором Рудько О. М. Незмінними учасниками усіх бібліотечно-інформаційних заходів є члени Ради бібліотечно-інформаційного центру на чолі з головою ради Царуком В. Ю. Це – методист коледжу Балдич Л. В., викладач економічних дисциплін Купчишина Т. В., здобувачі освіти 21-Ю групи Канавська Зоряна, 11-ІП групи Словінська Ірина, 32-О групи Андріюк Анна.

         Проект продовжується. Ми завжди відкриті для наших користувачів, ми створюємо у БІЦ умови, сприятливу затишну атмосферу для літературної та образотворчої діяльності. Ми пишаємось нашими користувачами!

         Разом прославимо наш рідний коледж, нашу ALMA-MATER.

Людмила Бурячинська, завідувач БІЦ