Якість вищої освіти: українська національна система та європейські практики

Відділення програмування Технічне відділення Коледж

06 грудня 2018

Саме таку назву має Міжнародна науково-практична конференція, яка проходить 6-7 грудня 2018 року на базі Національного університету біоресурсів і природокористування України. Метою конференції є висвітлення актуальних питань якості вищої освіти і науки, узагальнення українського та світового досвіду забезпечення якості та розширення мобільності освіти, компетентнісного підходу у формуванні сучасного фахівця у закладах вищої освіти, а також умов та особливостей запровадження європейських стандартів вищої освіти.

До понад 250 присутніх учасників з вітальним словом звернувся ректор університету Станіслав Миколайович Ніколаєнко, який представив гостей президії та запросив їх до вітального слова. Такими стали:

1. Томенко Микола, голова наглядової ради університету,

2. Гурак Руслан, голова служби якості освіти України,

3. Ріголлє Сільвен, аташе з питань наукового та університетського співробітництва посольства Франції в Україні,

4. Нестеренко Людмила, головний консультант секретаріату комітету з питань науки та освіти Верховної ради України,

5. Зассе Фолькер, керівник проекту "Німецько-український агрополітичний діалог". 

З урочистою піснею "Тебе вітаю, Україно" до гостей звернулася Наталія Шелепницька, народна артистка України, викладач університету, професор кафедри культурології.

Про тенденції розвитку університетів в умовах глобальних викликів та загроз ХХІ століття доповів ректор Станіслав Ніколаєнко, чим розпочав пленарне засідання конференції.

Учасниками від нашого Рівненського коледжу стали Царук В. Ю., заступник директора з навчальної роботи, Якимчук І. О., завідувач відділення програмування, Люльчик В. О., завідувач технічного відділення.

Більше інформації на сайті НУБіП України