Відкрите заняття з дисципліни «Комп’ютерне проектування, архікад та 3-Д графіка»

Технічне відділення

05 грудня 2018

4 грудня 2018 року для здобувачів освіти 41-Д групи технічного відділення спеціальності «Будівництво та цивільна інженерія» в аудиторії 17 було проведено відкрите заняття з дисципліни «Комп’ютерне проектування, архікад та 3-Д графіка» на тему: «Створення вікон та дверей проекту» викладачем Медвідь Михайлом.

 

Здобувачі освіти навчилися користуватися такими інструментами програмного комплексу ArchiCAD як «вікно» та «двері», переглянули налаштування параметрів цих інструментів, а також послідовність побудови вікон та дверей проекту.

Під час проведення практичного заняття викладачем застосовано інноваційні форми і методи навчання, а саме: використання ролику відеолекції, а також подача нового матеріалу за допомогою мультимедійного проектора, екрана. Узагальнення та систематизації вмінь і навичок проведено у вигляді розгадування кросворду на дану тему.

Набуті знання здобувачі освіти в подальшому зможуть використати під час проходження переддипломної практики та виконання дипломного проекту.

На занятті були присутні методист коледжу Людмила Балдич, голова циклової комісії будівельних дисциплін Тарас Сасовський та викладачі циклової комісії будівельних дисциплін.

Здобувачі освіти проявили високий інтерес і активність до виконання завдань. Мета, яка була поставлена викладачем, досягнута.

 

Михайло Медвідь, викладач будівельних дисциплін