Нова навчальна література для технічного відділення

Бібліотечно-інформаційний центр Нові надходження БІЦ

04 грудня 2018

Бібліотечно-інформаційний центр пропонує викладачам та здобувачам освіти, які вивчають «Будівельні конструкції» та «Фітодизайн» ознайомитись з новими надходженнями згідно програми розвитку ВСП «РК НУБіП України» на 2016-2020 роки «Рівненська ініціатива-2020».

725(075.8)

         Архітектура будівель та споруд : підручник-довідник. Кн. 4 : Технічна експлуатація та реконструкція будівель / В. О. Плоский, Г. В. Гетун, В. Л. Мартинов [та ін.]. - Київ : Кондор-Видавництво, 2018. - 750 с.

         У підручнику-довіднику викладені загальні відомості про технічну експлуатацію, обстеження і реконструкцію будівель. Наведена класифікація та визначені основні вимоги до об’єктів існуючої забудови, розглянуті дефекти та пошкодження конструкцій будівель і методи їх усунення, систематизовані відомості організації безпечної експлуатації будівель і споруд, із сучасних позицій детально розглянуті питання технічного стану дерев’яних, металевих і залізобетонних конструкцій, висвітлені завдання термореконструкції та пожежної безпеки будівель, а також модернізації міської забудови. Підручник-довідник призначений для здобувачів освіти закладів вищої освіти, які навчаються за галуззю знань "Архітектура та будівництво".

725(075.8)

Плоский, Віталій Олесійович.

         Архітектура будівель та споруд : підручник. Кн. 2 : Житлові будинки / В. О. Плоский; Г. В. Гетун. - Київ : Кондор-Видавництво, 2017. - 736 с.

         У підручнику викладені загальні відомості про житлові будинки, наведена їх класифікація, визначені основні вимоги до їх будівництва й експлуатації та розглянуті нормативно-технічні основи проектування об’ємно-планувальних і конструктивних рішень сучасних житлових будинків. Третє видання доповнене діючими в Україні вимогами ДБН і ДСТУ та конструктивними рішеннями систем гідро- та теплоізоляції будівельних конструкцій житлових будинків. Підручник призначений для здобувачів освіти закладів вищої освіти ІІІ-ІV рівня акредитації, які навчаються за напрямом підготовки "Будівництво".

745.9(075.8)

Пузиренко, Ярина Василівна.

         Декоративна флористика : навчальний посібник / Я. В. Пузиренко. - Київ : Кондор-Видавництво, 2016. - 232 с.

         У посібнику подається теоретичний матеріал, який охоплює основні відомості з декоративної флористики та практичні поради створення об’ємних і площинних флористичний композицій. Посібник призначений для студентів закладів освіти, які вивчають декоративну флористику та фітодизайн, а також для широкого кола читачів, залюблених у природу та мистецтво.

Запрошуємо до БІЦ!

Людмила Бурячинська, завідувач БІЦ