Воєнний стан та забезпечення порядку у коледжі

Коледж

03 грудня 2018

28 листопада відбулася нарада керівництва університету з директорами відокремлених підрозділів.

Ректор Станіслав Ніколаєнко, відкриваючи нараду, проінформував директорів про указ Президента України щодо запровадження воєнного стану та звернув їхню увагу на основні положення Закону України «Про правовий режим воєнного стану», наголосив на необхідності здійснити передбачені заходи з посилення охорони всіх об’єктів, трудову дисципліну, пропускний режим, заборону військовозобов’язаним змінювати місце проживання без дозволу військкоматів тощо.

Директорам ВП НУБіП України ректор доручив провести збори співробітників і студентів, на яких роз’яснити ситуацію, що склалася, разом з тим посилити чергування та охорону всіх об’єктів навчальних закладів. Потрібно зберігати спокій і порядок, разом з тим посилити чергування та охорону всіх об’єктів університету. Керівникам ВП НУБіП України підготувати накази, де врахувати вимоги законодавства та відповідний режим діяльності підрозділу.

Тому 03 грудня 2018 року відбулася адміністративна рада коледжу, на якій було розглянуто проект наказу "Про заходи по забезпеченню безпеки учасників навчально-виховного процесу у зв’язку з введенням воєнного стану"