Вітаємо переможців Всеукраїнського конкурсу есе на тему: «Що означає для мого населеного пункту децентралізація?»!

Технічне відділення

03 грудня 2018

30 листопада 2018 року в Національному університеті «Острозька академія» відбувся фінал конкурсу есе на тему: «Що означає для мого населеного пункту децентралізація?». Учасниками конкурсу стали здобувачі освіти технічного відділення спеціальності «Геодезія та землеустрій» Покотило Вікторія (42-З гр.) та Коваленко Віта (41-З гр.). Роботи студенток були відібрані до фіналу.

Всеукраїнський конкурс есе на тему: «Що означає для мого населеного пункту децентралізація?»  – відкритий захід, що проводився з метою підвищення інтересу учнівської та студентської молоді до: актуальних питань проведення реформи бюджетно-податкової децентралізації в Україні; розвитку у молоді власної активної життєвої позиції у відповідності до демократичних та європейських цінностей; формування готовності брати активну участь у соціально-економічному житті об'єднаних територіальних громад та власного бачення щодо економічного розвитку свого населеного пункту, області та країни в цілому. Він проводився серед учнів 9-11 класів ЗНЗ та студентів ЗВО І-ІІ рівнів акредитації. Організатором конкурсу стала кафедра фінансів, обліку і аудиту Національного університету «Острозька академія».  До фіналу було відібрано 24 роботи із різних навчальних закладів.

Результат конкурсу: Покотило Вікторія зайняла перше місце, а Коваленко Віта друге. Студентки були нагороджені дипломами першого та другого ступеня. Наукові керівники Русіна Н.Г. та Кийко Н.М. нагороджені подяками за підготовку переможців Всеукраїнського конкурсу.

Вітаємо наших дівчат із достойною перемогою!!!

 

Неля Русіна, голова циклової комісії землевпорядних дисциплін

Неля  Кийко, викладач, керівник гуртка «Консультант»