Конференція-презентація наукового гуртка «Аграрний експерт»

Технічне відділення

15 листопада 2018

15 листопада відбулася конференція-презентація наукового гуртка «Аграрний експерт» під керівництвом викладача основ сільськогосподарського виробництва Ольги Петрової. Захід був приурочений до професійного свята працівників сільськогосподарського та агропромислового комплексу, організацій і підприємств з переробки сільськогосподарської сировини, обслуговуючих та заготівельних підприємств і харчової промисловості, що відзначається у третю неділю листопада.

На засіданні гуртка студенти 21-З та 22-З груп ознайомили присутніх із досягненнями сільського господарства України за останні роки, представили свої дослідження щодо сучасних технологій вирощування пшениці та соняшника, захисту цих культур та сільськогосподарської техніки.

Хочеться відзначити, що спеціальним гостем був студент 31-П групи економічного відділення Борисов Назар, який презентував свої дослідження з ринку м’яса в Україні, а саме: аналіз ринку м'яса та м'ясних продуктів; динаміки виробництва м'ясних копченостей в Україні за 2013 - 2017 рр., в натуральному вираженні, тис. тонн; об'єми виробництва м’ясної продукції; області лідери з виробництва м’яса; експорт та імпорт м'яса в Україні; портрет споживача; найбільші виробники країни.

Під час конференції були показані відео сюжети на теми «Біотехнологія вирощування пшениці» та «Моя земля. Соняшники Габенця».

Гуртківці також презентували два випуски газети «Агровісник», редакторами якої стали студенти Конончук Михайло (21-Згр), Степанюк Дарина (21-Згр), Ромашко Катерина(22-Згр) та Поволоцька Ольга (22-Згр).

Здобувачі освіти отримали багато цікавої та корисної інформації, що буде використана під час вивчення   фахових дисциплін. 

Ольга Петрова, Неля Русіна, викладачі та керівники гуртка «Аграрний експерт»

Агровісник випуск №1

Агровісник випуск №2