Батьківські збори "ЗНО - 2019"

Коледж

10 листопада 2018

10 листопада 2018 року, у суботу, в актовій залі коледжу відбулися батьківські збори. Темою зборів стало ЗНО - 2019. Тому до зали завітали батьки студентів ІІ-го курсу. Організатором зборів була адміністрація коледжу. Проводив захід заступник директора з навчальної роботи Царук Василь Юрійович. Відповідальний за підготовку студентів до ЗНО Гуменюк Валерій Дмитрович, завідувач відділення загальоноосвітньої підготовки, розповів батькам про важливі моменти у проходженні ЗНО. Доповнив його розповідь заступник директора з виховної роботи Талімончук Олександр Григорович, який минулого навчального року був відповідальним за підготовку студентів до ЗНО.

З батьками обговорювалися наступні питання:

  1. Загальна інформація для студентів про ЗНО.
  2. Інформаційні джерела щодо ЗНО.
  3. Вибір предметів для здачі ДПА-ЗНО.
  4. Пробне ЗНО.
  5. Посібники з підготовки до ЗНО.
  6. Робота коледжу зі студентами для здачі ДПА-ЗНО.


Валерій Гуменюк, завідувач відділення загальноосвітньої підготовки

Після загальноколеджівських батьківських зборів відбулися зустрічі батьків усіх студентів коледжу та завідувачів відділень Іриною Миколаївною Мартиновою (економічного), Сергієм Івановичом Гулюком (юридичного) та Вадимом Олександровичом Люльчиком (технічного), де розглянулися наступні питання:

  1. Організація освітнього процесу на відділенні коледжу.
  2. Правила внутрішнього розпорядку для студентів.
  3. Про проведення ЗНО та ДПА у 2018 році.
  4. Результати проведення групи аналізу успішності студентів відділення за результатами проведення контрольних зрізів знань, анкетування щодо викладання навчальних дисциплін.
  5. Курсова робота, виробнича практика та дипломна робота – як результат підготовки програмістів до реальних умов роботи на підприємствах.
  6. Перспективи ступеневої освіти у базовому навчальному закладі – НУБіП України.

 Понад 450 батьків відвідали коледж, поспілкувалися з адміністрацією, викладачами фахових дисциплін та з кураторами навчальних груп, з'ясували стан успішності своїх дітей.

Ірина Якимчук, завідувач відділення програмування