Нові надходження. Листопад 2018 р

Бібліотечно-інформаційний центр Нові надходження БІЦ

09 листопада 2018

Виконуючи програму розвитку ВСП «РК НУБіП України» на 2016-2020 роки «Рівненська ініціатива-2020», бібліотечно-інформаційний центр коледжу поповнився підручниками з навчальної дисцпипліни «Біржова діяльність» для викладачів та здобувачів освіти економічного відділення. Запрошуємо ознайомитись.

Хрущ, Ніла Анатоліївна.

Біржова діяльність : навч. посібник / Н. А. Хрущ, П. Г. Іжевський, С. В. Безвух. - Київ : Кондор-Видавництво, 2017. - 347 с.

Посібник містить навчальний матеріал, який дає цілісне уявлення про біржі, біржову торгівлю, фінансовий ринок і ринок інвестиційних ресурсів, біржові угоди та біржові операції, а також сучасні біржові новації. Докладно висвітлено основи біржової діяльності, представлений механізм взаємодії учасників біржової торгівлі, розглянута стратегія і тактика поведінки при участі в торгах на біржовому ринку. Для здобувачів освіти економічних спеціальностей.

Дудяк, Роман Петрович.

Організація біржової діяльності: основи теорії і практика : навч. посібник / Р. П. Дудяк, С. Я. Бугіль. - 2-е вид., доп. - Львів : Магнолія 2006, 2018. - 360 с.

Навчальний посібник містить теоретичні питання з основ біржової діяльності товарного і фондового ринків, розглянуто види і особливості діяльності професіоналів біржової торгівлі на основі світового досвіду, подано завдання для самоконтролю. Для закладів вищої освіти, які вивчають дисципліну "Організація біржової діяльності"

 

Людмила Бурячинська, завідувач БІЦ