Ми заявляємо про себе

Коледж

08 листопада 2018

07 листопада 2018 року відбувся 20-тий конкурс «Ми заявляємо про себе».  Метою  конкурсу є не лише виявлення талановитих, обдарованих студентів, але і сприяння формуванню у навчальних групах дієздатного колективу. Адже  уже у процесі підготовки до дебюту на сцені коледжу проявляються лідерські якості студентів, їх вміння працювати у команді. 

Конкурсною комісією відзначено оригінальність режисерських рішень та активну участь у виступі студентів 11-О групи  (куратор Бондарчук І.П.)  11-Д групи (куратор Капітула І.К.) та 12-Ю (куратор Чорнобрива О.В.) Високий рівень виконавської гімнастичної майстерності продемонструвала Костюк Аделіна студентка 11-Ю групи. Були відзначені самбісти Самедов Тимур(11-Ю), Сабанюк Максим(11-Ю) та Просян Богдан (12-ІП). У вокальному жанрі Козлов Анджело та Юрчук Андрій (11-ІП), Владимирова Вероніка (11-П), тріо 11- Ф групи, квартет 11-З групи, Завалова Влада 23-Ю група. Цікаве було відео 11-Б групи. Ведучим гумористом був Оводюк Максим (11-ІП).

Склад конкурсної комісії:

Балдич Людмила Володимирівна – методист коледжу;

Чеботарьова Інна – голова студентської ради;

Шелепенко Олексій Ігорович – голова студентського профкому;

Талімончук Олександр Григорович – заступник директора з виховної роботи.

Окрім гучних оплесків вдячних глядачів, учасники конкурсної програми отримали від студентської профспілкової організації «солодкі нагороди».

Вітаємо усіх конкурсантів з успішним дебютом на сцені коледжу і бажаємо свій творчий потенціал збагачувати і реалізовувати.

Інна Чеботарьова, голова студентської ради