Тренінги зі створення інноваційних засобів навчання

Відділення програмування Технічне відділення

01 листопада 2018

У Науково-методичному центрі «Агроосвіта» (Київська обл., Бородянський р-н., смт. Немішаєве) для обміну досвідом, підвищення професійної майстерності викладачів відбулися тренінги «Створення відкритих онлайн-курсів, відеолекцій, впровадження їх у освітній процес».

18 жовтня 2018 року участь у тренінгу взяла викладач відділення програмування Юпаткіна Наталія Ярославівна щодо створення електронних підручників та навчальних посібників. А 31 жовтня 2018 року тренінг щодо створення відеолекції відвідали викладач технічного відділення Медвідь Михайло Михайлович та викладач відділення програмування Стрик Павло Миколайович.

Захід проводили Жуковська Світлана Анатоліївна, завідувач лабораторії інформаційно-ресурсного забезпечення освітнього процесу НМЦ «Агроосвіта», яка звернула увагу на важливість дистанційного використання інформаційно-комунікаційного ресурсу засобів навчання та доступу до них.

Цендревич Максим Олегович, фахівець комп’ютерного дизайну, провів практичне заняття зі створення відеопроекту (вставка відео, аудіо, динамічних зображень, анімацій та інших ефектів) за допомогою професійної програми для нелінійного відеомонтажу Adobe Premiere Pro.

Отриманий досвід дозволяє вивчати і закріплювати теоретичний матеріал не тільки в спеціалізованих лабораторіях (аудиторіях), але і дистанційно, що підвищує рівень самостійної підготовки здобувачів освіти до навчальних дисциплін.

 

Михайло Медвідь,

викладач будівельних дисциплін

Павло Стрик,

викладач програмування та інформаційних дисциплін