Збори економічного відділення

Економічне відділення

31 жовтня 2018

31 жовтня 2018 року відбулися збори економічного відділення. На зборах були присутні студенти  всіх спеціальностей : «Фінанси, банківська справа та страхування», «Облік та оподаткування», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».

Завідувач відділення Мартинова І.М. проінформувала та проаналізувала результати літньої сесії 2017-2018 року, підвела підсумки успішності студентів за 2 навчальних місяці поточного року. Також наголосила на тому, що для студентів є можливість отримати освітній ступіть «Бакалавр» зі спеціальності 071 Облік та оподаткування, і на даний час на відділенні навчається 30 студентів, які здобувають освіту за освітнім рівнем «Бакалавр».

Кожен з кураторів разом з старостою групи звітували про успішність та відвідування групи, а також досягнення та зміни, які відбулися протягом цього періоду. Станом на сьогоднішній день найкраща успішність серед груп економічного відділення спостерігається в 31-Ф групі, найгірша  - 31-П . 

Студенти других курсів були проінформовані з переліком предметів для проходження ЗНО в цьому навчальному році, а для  студентів третіх курсів Мартинова І. М. особливо наголосила на підготовці до незалежного оцінювання знань студентів шляхом дистанційного тестування.

Також на зборах був присутній заступник директора з виховної роботи Талімончук О.Г. Він попередив  студентів про сучасні проблеми фізичного та психологічного насильства серед підлітків, які набули масового поширення у нашій країні, а також користуються великою популярністю у соцмережах, так званий – булінг.

Завідувач відділенням Мартинова І.М. та голова циклової комісії економічних дисциплін Олійник Г.А. подякували за активну участь студентів у проведенні «Студентського марафону 2018 » та тижня економічних дисциплін.

                                                        Староста 31-О групи Денисюк Ю.С.