День відкритих дверей у НУБіП України

Коледж

26 жовтня 2018

25 жовтня 2018 року пройшов День відкритих дверей у НУБіП України для випускників коледжів та технікумів. Три великих зали третього корпусу були заповнені майбутніми абітурієнтами. Для знайомства з університетом до НУБіП завітали студенти з 30 відокремлених підрозділів університету та інших закладів освіти з 8 областей України. Серед них наш Рівненський коледж.

На правах господаря ректор Станіслав Ніколаєнко привітав гостей у стінах університету, підкресливши, що краще один раз побачити, аніж сім почути.

Також з вітальним словом до майбутніх абітурієнтів звернулися проректор з навчальної і виховної роботи Кваша Сергій Миколайович та Зазимко Оксана Володимирівна, начальник навчального відділу. Вони розповіли про успіхи НУБіП та перспективи майбутніх студентів.

Особливості правил прийому на 2019 рік представив відповідальний секретар приймальної комісії Віктор Шевчук, а про студентське життя розповів голова Студентської організації Максим Паламарчук. Як завжди родзинкою стали виступи творчих студентських колективів університету.

А потому потенційні вступники розійшлися локаціями: кожен з шістнадцяти факультетів та навчально-наукових інститутів підготував власні презентації.

Від нашого коледжу до базового закладу було делеговано 27 студентів різних спеціальностей під керівництвом Пастушенко Н. В. та викладачів Басюк О. П.Кондюка С. М.

Далі студентам була запропонована зустріч з деканами факультетів у різних корпусах університету:

  • факультет землевпорядкування, декан Євсюков Тарас Олексійович,
  • економічний факультет, декан Діброва Анатолій Дмитрович,
  • факультет інформаційних технологій, декан Глазунова Олена Григорівна,
  • юридичний факультет, декан Яра Олена Сергіївна,
  • конструювання та дизайну, Ружило Зіновій Володимирович.