Обласний огляд-конкурс на кращий студентський гуртожиток

Коледж

25 жовтня 2018

На виконання розпорядження голови облдержадміністрації від 26.04.2018 року №228 «Про обласний огляд-конкурс на кращий студентський гуртожиток та кращий учнівський гуртожиток професійно-технічного закладу» в нашій області стартував ІІ етап огляду гуртожитків.

Комісія, до складу якої входять представники обласного управління освіти  і науки Рівненської облдержадміністрації (Андрєєва М. М., голова комісії, Петринчук В. В., член комісії), головного управління ДСНС у Рівненській області (Птащук С. В., Процишин М. Ю., члени комісії), міського управління Держпродспоживслужби (Грабовський С. Ф., член комісії), 22 жовтня 2018 року провела огляд житлово-побутових умов у гуртожитку №2, який став переможцем першого етапу. Особлива увага членами комісії зверталася на дотримання у гуртожитку вимог чинного законодавства щодо техніки безпеки та протипожежної безпеки. Фахівцями були надані слушні рекомендації щодо покращення житлово-побутових умов у гуртожитку та створення безпечних умов проживання для його мешканців.

Адміністрація коледжу висловлює вдячність студентському активу гуртожитку №2 – Мельник Діані, голові студради гуртожитку, членам студради Дрозд Каріні, Мирончук Анні, Шевчук Марії, Бездень Вікторії за активну участь у підготовці до огляду.

Талімончук О.Г, заступник директора з виховної роботи