Святковий концерт «День економіста»

Економічне відділення

24 жовтня 2018

Стало доброю традицією під час проведення тижня економічних дисциплін проводити святковий концерт. 24 жовтня 2018 року у стінах коледжу панувала особлива та натхненна атмосфера, що змушувала студентів з нетерпінням чекати на закінчення пар, щоб не запізнитися на концерт до ДНЯ ЕКОНОМІСТА.

Впродовж свята велика сім’я студентів, викладачів відділення та гостей мала нагоду насолодитися повною мірою розмаїттям захоплюючих виступів: учасники співали, танцювали, декламували вірші, показували гумористичні номери. Родзинкою святкового концерту був відеоролик щодо студентського життя взагалі і ставлення викладачів до студентів.

На концерті заввідділення Мартинова І.М. та заступник директора з виховної роботи Талімончук О.Г. при участі голови циклової комісії економічних дисциплін Олійник Г.А. вручили кращим студентам відділення «5-ТОП-студентів» грамоти і подяки за участь в олімпіадах з фахових дисциплін, у брейн-рингу та економічному квесті: Крук Марині, Козакевич Дарині, Денисюк Юлії, Андріюк Анні, Коровай Марії.

Гостями свята були студенти економічних спеціальностей та викладач з Березнівського лісотехнічного коледжу НУВГП.

Дякуємо щиро за гарний настрій учасникам та гостям!

Свято організувала Студентська рада економічного відділення.

Мартинова І.М., завідувач економічним відділенням

Олійник Г.А., голова ЦК