Навчальний кейс для молодих лідерок Рівненщини

Юридичне відділення

24 жовтня 2018

 

23 жовтня у Платформі взаємодій «Простір» відбувся цікавий тренінг  для молодих лідерок Рівненщини, що бажають стати активними та вийти на новий рівень розвитку в громадській діяльності.

Участь у даному заході з метою формування особистісних якостей майбутніх спеціалістів-юристів взяли також здобувачки освіти 41-Ю групи Йонтко Анастасія та Білик Вікторія за ініціативою викладачки юридичних дисциплін Ірини Матковської.

Захід проходив в рамках проекту «Посилення, розбудова спроможності та підтримка жіночих НУО Рівненщини та Чернігівщини», який реалізовувався  ГО "Єдність" за підтримки Українського Жіночого Фонду / UkrainianWomen'sFund.

Лекторками виступили Еліна Кац - проектна менеджерка, експертка у PR та маркетингута Людмила Самчук– координатора проектів, громадська діячка.

Учасниці дізналися про проектний менеджмент, а також про те, як реалізувати себе у громадській діяльності. Окрім того, цікавою темою стало те, як виховати у собі жінку-лідера та створити позитивний імідж громадської діячки. Модератори розповіли про грамотне позиціонування в соцмережах та у засобах масової інформації, що є одним з важливих аспектів будь-якої роботи.

А на завершення відбулася цікава дискусія про те, чи варто співпрацювати з владою та який шлях обрати.

Ірина Матковська, викладачка юридичних дисциплін

Анастасія Йонтко, здобувачка освіти 41-Ю групи