Форум «Регуляторна політика та сприяння розвитку малого і середнього бізнесу»

Юридичне відділення

24 жовтня 2018

23 жовтня відбувся форум «Регуляторна політика та сприяння розвитку малого і середнього бізнесу», який був проведений в актовій залі Національного університету водного господарства та природокористування.

Відкриття форуму розпочав Ігор Тимошенко – заступник голови Рівненської облдержадміністрації, який у своїй промові звернув увагу на те, які галузі економіки розвиваються в області. «Трон достатку» зустрічав усіх перед входом в актову залу.

Учасники Форуму:

Сергій Гемберг – начальник управління стратегічного розвитку та інвестицій міста Рівного;

Микола Ярощук – президент Рівненської торгово-промислової палати;

Богдан Гапяк - депутат Рівненської міської ради;

Андрій Марков – засновник компанії «Самгаз» у Рівному;

Дмитро Соломчук – підприємець;

очільники митниці та ДФС, науковці, експерти, представники бізнесових кіл та суб’єктів інфраструктури підтримки розвитку бізнесу.

На даному заході були присутні здобувачі освіти 41-Ю та 42-Ю груп: Кравчук Владислав, Музичка Микола, Кузьма Наталія, Климчук Анна за ініціативою викладачки юридичних дисциплін Ірини Матковської.

Під час форуму обговорювали, як працювати малому та середньому бізнесу в умовах змін у податковому, інвестиційному та соціальному середовищі.

Під час Форуму відбувались дискусії за напрямами:

– підвищення інвестиційної привабливості: завдання влади та можливості бізнесу;

– гідна праця: «модна» концепція чи працюючий механізм створення процвітаючого бізнесу та громади;

– ефективне формування і реалізація державної регуляторної політики. Участь громадських організацій у вирішенні проблем розвитку бізнесу.

Серед основних пропозицій форуму – подальше зменшення податкового навантаження, стимулювання роботодавців у створенні робочих місць.

Ірина Матковська, викладачка юридичних дисциплін

Климчук Анна, здобувачка освіти 42-Ю групи