30 вересня - Всеукраїнський день бібліотек

Бібліотечно-інформаційний центр

30 вересня 2018

Всеукраїнський день бібліотек відзначається в Україні 30 вересня - з 1998 року (Указ Президента України від 14 травня 1998 року). Цим визнано великий внесок бібліотечних працівників України у розвиток освіти, науки і культури нашої держави та відзначено необхідність подальшого підвищення ролі бібліотек у житті суспільства.

У бібліотечно-інформаційному центрі коледжу створені умови не тільки для освіти, професійного росту користувачів, а також для особистого спілкування, розвитку творчості, формування нових інтересів, розширення кругозору та ін.

Напередодні Всеукраїнського дня бібліотек ми визначаємо найактивніших читачів року за читацькими формулярами. Серед студентів у рейтингу відвідуваності та прочитання відзначились такі: Кукуруза Л. (11-Д), Юрець А. (21-Б), Юхимюк В. (21-З), Навчук І. (21-Ю), Нагорнюк К. (31-П), Марчевський В. (32-Ю), Михалочко М., Чеботарьова І. (31-З), Босик С. (41-З). Найактивнішими учасниками проекту «Літопис талантів ALMA-MATER» стали Копач К. (11-Д), Кукуруза Л.(11-Д), Герун Ю. (11-Д), Піддубна Ю. (21-Д), Місюк В.(21-Д), Окренець Р. (11-З), Древецька О. (41-Д), Нагорна І.(41-Д), Федуна К. та ін. Творчих Вам здобутків та натхнення!

Викладачі коледжу - не тільки активні читачі, а також використовують ресурси БІЦ для проведення занять, спільних виховних та бібліотечно-інформаційних заходів. Тут варто відзначити усіх, але все таки можна виділити тих, для кого бібліотека стала справжнім другом та другим домом. Це Балдич Л.В., Талімончук О.Г., Купчишина Т. В., Навозняк Л.М., Якимчук І. О., Куделя О., Новіцький С.Б., Захарчук В.М., Мартинова І.М. та ін.

30 вересня християнський світ відзначає також свято Віри, Надії, Любові та їхньої матері Софії. Ми бажаємо всім, хто любить і шанує книгу, віри, надії, любові і мудрості у житті. Раді бачити усіх своїх користувачів кожного дня!

Пропонуємо відео про БІЦ, відзначене у конкурсі «Кращий бібліотекар 2018 року» НМЦ «Агроосвіта»

Людмила Бурячинська