Екскурсія в АТ «Укрексімбанк»

Економічне відділення Рада роботодавців ЕВ

28 вересня 2018

Завдяки підтримці начальника відділення Бойко Світлани Никонорівни 25 вересня 2018 року студенти групи 21-Ф мали можливість відвідати та детально ознайомитися з діяльністю АТ «Укрексімбанк» в м. Рівному. Варто відзначити, що це провідний державний експортно-імпортний банк в Україні, який обслуговує корпоративний бізнес та державні установи, зокрема ВСП «Рівненський коледж НУБіП України».

Екскурсія відбувалася в досить цікавій та пізнавальній атмосфері. Студентів запросили в конференц-залу, в якій засідають поважні Члени Правління банку, що дозволило відчути робочу обстановку. Також майбутніх фінансистів ознайомили з структурними підрозділами банку, організували захоплюючу квест-гру, в якій студенти мали можливість не лише перевірити свої знання, здобуті під час навчання в коледжі, а й дізнатися багато нового та цікавого з банківської сфери України і друку грошей.

Найбільш завзятим та кмітливим був студент 21-Ф Андрій Кулик, якого нагородили почесною відзнакою – роздруківкою 1-гривневої купюри в багатьох екземплярах, яка в той самий день надійшла з фабрики банкнотного паперу НБУ.

Мазепа О.М., куратор 21-Ф групи