Формування життєвих компетентностей студентів у процесі виховної роботи куратора

Коледж

20 вересня 2018

20 вересня 2018 року у Бібліотечно-інформаційному центрі коледжу відбувся Круглий стіл з обміну досвідом кураторів коледжу «ФОРМУВАННЯ ЖИТТЄВИХ КОМПЕТЕНТНОСТЕЙ СТУДЕНТІВ У ПРОЦЕСІ ВИХОВНОЇ РОБОТИ КУРАТОРА (НА ОСНОВІ ІДЕЙ В.О. СУХОМЛИНСЬКОГО)»

Розпочався круглий стіл зі вступного слова Талімончука Олександра Григоровича, заступника директора з виховної роботи.

З основної теми круглого столу «Формування життєвих компетентностей студентів у процесі виховної роботи куратора (на основі ідей В. О. Сухомлинського)» доповідь оголосила Навозняк Людмила Михайлівна, викладач соціальних дисциплін, куратор 32-О групи.

Цікавими і доречними були виступи кураторів груп з різних відділень коледжу, які поділилися своїм досвідом виховної роботи і реалізацією ідей В. О. Сухомлинського.

В обговоренні взяли участь:

Купчишина Тетяна Володимирівна, викладач соціально-економічних дисциплін, куратор 31-Ю групи. Тема її виступу «Моральне виховання особистості у педагогічній спадщині В. О. Сухомлинського».

Кушнірук Олександр Миколайович, викладач землевпорядних дисциплін, куратор 42-З групи, поділився своїм досвідом щодоекологічного виховання молоді через навчання в природі.

Шелепенко Олексій Ігорович, викладач біології і хімії, куратор 21-Б групи звернув увагу на формування патріотизму у творчій спадщині В.О. Сухомлинського.

Куделя Оксана Олексіївна, викладач програмування та інформаційних дисциплін, куратор 21-ІП групи,поділилася напрацюваннямиз педагогіки милосердя і добра – найвищої святині в педагогічній спадщині В. О. Сухомлинського.

Заключне слово тримала Балдич Людмила Володимирівна, методист коледжу, яка ще раз запросила усіх присутніх взяти участь у конференції, яка відбудеться у коледжі 27 вересня 2018 р. і завершить цикл заходів, присвячених 100-й річниці з дня народження великого педагога В. О. Сухомлинського.

 Людмила Балдич, методист коледжу