Зміцнення роботи матеріально-технічної бази комп'ютерно-інформаційного центру

Відділення програмування

11 вересня 2018

До складу відділення програмування відноситься навчальна лабораторія «Комп’ютерно-інформаційний центр». КІЦ обслуговує 255 комп’ютерів. Така техніка є різного року випуску. Є комп’ютери технічно застарілі.

За програмою «Рівненська ініціатива-2020» вирішено щорічно оновлювати комп’ютерну техніку у навчальному закладі ВСП «РК НУБіП України». Тому було прийняте рішення оновити техніку в аудиторії № 16 «Комп’ютерних мереж та веб-застосувань» у кількості 25 робочих місць.

Здійснено пошук та підбір КТ. Новий комплект коштує близько 9000 грн. (25 – 225 000 грн.). Знайдено підприємство, яке займається реалізацією комп’ютерної техніки, такої що була у використанні. За їх пропозиціями підібрано системні блоки, монітори, клавіатури+мишка у кількості 25 на загальну суму близько 100 000 грн. Такі ПК закуплені у Німеччині, де були в експлуатації до одного року.

11 вересня 2018 року за участі студентів-бакалаврів було встановлено і підготовлено до експлуатації  усю придбану техніку у комп'ютерній аудиторії № 16. 

Василь Панасюк, завідувач КІЦ