Підготовчі курси завершилися

Коледж

11 липня 2018

У Відокремленому структурному підрозділі «Рівненський коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України» завершилися підготовчі курси для слухачів-абітурієнтів на основі базової загальної середньої освіти для вступу на навчання у коледж. Курси проводилися відповідно до рішення Вченої ради НУБіП України.

З 02 липня впродовж 10 днів 120 абітурієнтів готувалися до вступу у коледж на різні спеціальності. Навчання проводилося згідно з програмами вступних випробовувань з таких предметів: українська мова; математика; історія України.

На думку слухачів такі курси є ефективними та сприятимуть успішному проходженню вступних екзаменів, додають впевненості у своїх силах.

Ми поспілкувалися зі слухачами-абітурієнтами про враження від курсів і, загалом, від навчального закладу.

Потапчук Ольга, Рівненський економіко-правовий ліцей

- Як ти дізналася про Рівненський коледж НУБіП України?

- Мені порадила мама. Адже, її хрещениця навчалася за спеціальністю "Право", саме у вашому коледжі. Дуже задоволена умовами навчання.

- На яку спеціальність вступаєш і чому?

Я обрала спеціальність "Облік і оподаткування". Чому? Тому що, люблю порядок та конкретність: або чорне, або біле. Світ чисел - це саме те, що мені потрібно.

Бобер Максим, Клеванський НВК "школа-ліцей"

- Як ти дізнався про Рівненський коледж НУБіП України?

- З Інтернету, шукав у якому коледжі навчають бути програмістом. Крім цього, багато моїх друзів навчаються за спеціальністю "Геодезія та землеустрій". Коли в Інтернеті знайшов сайт коледжу, то дізнався про інші спеціальності. Оскільки я люблю малювати, тому зацікавився спеціальністю "Опорядження будівель і споруд та будівельний дизайн".

Ярмолюк Владислав, Рівненська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №9

- А як ти дізнався про Рівненський коледж НУБіП України?

- Від батьків та з Інтернету.

- На яку спеціальність вступаєш і чому?

- На спеціальність "Інженерія програмного забезпечення". Восени, від тата почув за Рівненський коледж НУБіП України. Почав через Інтернет спостерігати за цим закладом. Весною побачив оголошення про Літню школу з веб-програмування. Прийшов на заняття і познайомився з базою коледжу. Тут гарно, багато комп'ютерів, хороші викладачі. Крім цього, впродовж року неодноразово вчився програмуванню через соціальні мережі, групи програмістів-однолітків.

Загальне враження абітурієнтів одне - це найкращий коледж за відгуками рідних, друзів та в Інтернеті.

Дякуємо за гарні та щирі слова! Бажаємо всім успіхів!

Ірина Якимчук, завідувач відділення програмування

Людмила Балдич, методист коледжу