Педагогічна рада ВСП «РК НУБіП України»

Коледж

02 липня 2018

02 липня 2018 року відбулося чергове засідання педагогічної ради ВСП «РК НУБіП України».

Після затвердження порядку денного та регламенту роботи директор коледжу, заслужений працівник освіти України Корсун Я. П., підвів підсумки діяльності колективу коледжу за період з 04.04.2018 по 02.07.2018.


Друге питання порядку денного, що його розглянули на засіданні педагогічної ради, стало питання кримінального провадження про розтрату преміальних коштів працівником бухгалтерії Поліщук Л. М. Про хід розгляду даного провадження поінформував членів педагогічної ради Корсун Я. П., директор коледжу, та Ільїн В. А., завідувач навчально-юридичної консультації.

Царук В. Ю., заступник директора з навчальної роботи, підвів підсумки проведення Державної підсумкової атестації студентів у 2017-2018 навчальному році та ознайомив присутніх з проектом педагогічного навантаження на 2018-2019 навчальний рік.


З доповіддю про роль студентського самоврядування та профспілкової організації у формуванні молодої людини виступив Шелепенко О. І., голова студпрофкому та Чеботарьова І., голова студради коледжу.



Наступні питання, що їх розглянули на засіданні педагогічної ради, були присвячені навчанню студентів безпеки життєдіяльності (доповідав Свінтозельський В. П., викладач безпеки життєдіяльності), участі у нараді щодо освітньої програми профільної середньої освіти для молодших спеціалістів на базі 9 класів та наданню рекомендацій випускникам коледжу щодо вступу для здобуття освітнього ступеня бакалавра у закладах вищої освіти ІІІ-ІV рівнів акредетації (доповідав КачановськийО.І., заступник директора з виробничої роботи), участі у конкурсі «Педагогічний ОСКАР-2018» (доповідала Балдич Л. В., методист коледжу), виконанню плану роботи та рішень педагогічної ради за 2017-2018 навчальний рік (доповідала МалярО.П., секретар педагогічної ради), визначенню відсотку студентів за результатами навчання у ІІ семестрі 2017-2018 навчального року (доповідав Талімончук О. Г., заступник директора з виховної роботи).

Педагогічна рада відкритим голосуванням ухвалила наступні рішення:

  1. Взяти до уваги звіти голів державних екзаменаційних комісій.
  2. Затвердити обсяг попереднього педагогічного навантаження викладачам коледжу.
  3. Затвердити освітню програму профільної середньої освіти для молодших спеціалістів на базі 9 класів.
  4. Продовжувати роботу по залученню ініціативних, творчих студентів до активної громадської роботи. Відповідальні: Талімончук О. Г., заступник директора з виховної роботи, Чеботарьова І., голова студради, Шелепенко О. І., голова студпрофкому. Термін виконання: впродовж року.
  5. Посилити контроль органів студентського самоврядування за дотриманням мешканцями гуртожитків Правил проживання у гуртожитках коледжу. Відповідальні: Чеботарьова І., голова студради, Шелепенко О.І., голова студпрофкому. Термін виконання: впродовж року.
  6. Провести студентську конференцію по виборах студентської ради та студентського профкому коледжу. Відповідальні: Талімончук О. Г., заступник директора з виховної роботи, Чеботарьова І., голова студради, Шелепенко О. І., голова студпрофкому. Термін виконання: вересень 2018.
  7. Проводити спільні засідання студентської ради коледжу і студпрофкомуз актуальних питаннь організації навчально-виховного процесу в коледжі. Відповідальні: Чеботарьова І., голова студради, Шелепенко О. І., голова студпрофкому. Термін виконання: впродовж року.
  8. Проводити навчання студентського активу коледжу. Відповідальний: Талімончук О. Г., заступник директора з виховної роботи. Термін виконання: впродовж року.
  9. Підготувати рекомендації випускникам 2018 року щодо вступу для здобуття освітнього рівня бакалавра у закладах вищої освіти ІІІ-ІV рівнів акредитації. Відповідальний: Качановський О. І., заступник директора з виробничої роботи. Термін виконання: до 12 липня 2018 року.
  10. Підготувати роботи і взяти участь у конкурсі «Педагогічний ОСКАР–2018». Відповідальна: Балдич Л. В., методист коледжу. Термін виконання: до 30 жовтня 2018 року.
  11. Затвердити звіт секретаря педагогічної ради.
  12. З урахуванням видатків на стипендіальне забезпечення, затверджених коледжу у встановленому порядку, визначити ліміт стипендіатів, яким буде призначатися академічна стипендія за результатами другого семестрового контролю 2017-2018 навчального року в розмірі 45 % фактичної кількості студентів денної форми навчання, які навчаються за державним замовленням на певному відділенні, курсі за певною спеціальністю (напрямом підготовки). Відповідальні: Талімончук О. Г., заступник директора з виховної роботи, Конончук О. М., секретар стипендіальної комісії, куратори навчальних груп. Термін виконання: до 10.07.2018.
  13. Підвищити плату за навчання студентам старого набору (ІІ, ІІІ, ІV року навчання) на 10 %. Відповідальна: Черначук-Семенишина О. В., головний бухгалтер. Термін виконання: з 01.09.2018.
  14. Письмово повідомити батьків студентів старого набору (ІІ, ІІІ, ІV року навчання) про підвищення плати за навчання на 10 %. Відповідальні: куратори навчальних груп. Термін виконання: до 07.07.2018.
  15. Підготувати повідомлення в двох примірниках про підвищення   плати за навчання на 10 %. Відповідальні: Гулюк С.І., Гуменюк В. Д., Люльчик В.О., Мартинова І. М., Якимчук І. О., завідувачі відділень. Термін виконання: до 10.09.2018.

Оксана Маляр, секретар педагогічної ради