Випускний вечір

Коледж

30 червня 2018

29 червня 2018 року пройшов урочистий випускний вечір для студентів коледжу. Вечір розпочався у будинку культури "Хімік" о 14.00. Випускний – це завжди дуже хвилююча подія, до якої готуються заздалегідь. Діти і батьки з нетерпінням чекають цього. Студенти отримують повну свободу і починають самостійне доросле життя. Саме тому випускний настільки хвилююче свято.

До випускників з вітальним словом звернувся директор коледжу, заслужений працівник освіти України Корсун Ярослав Петрович. Він розповів про досягнення та успіхи випускників, про перспективи коледжу. Також учасників свята привітав Таргонський Григорій Миколайович – начальник управління освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації. Від кураторів навчальних груп з поздоровленнями щодо здобуття освітнього ступеня молодшого спеціаліста звернулася Сорока Мирослава Василівна, куратор 41-П групи. Від батьків випускників привітав Юрчук Михайло Іванович - суддя Рівненського апеляційного господарського суду, випускник нашого навчального закладу.

Також гості переглянули урочисту частину пов'язану з традиціями коледжу. Це виступ вокального анасаблю "Вишиванка", студентів та випускників коледжу. На офіційній частині 377 випускникам вручили дипломи (314 випускникам денної форми навчання, 63 - заочної). З них, дипломів з відзнакою - 86 (83 випускникам денної форми навчання, 3 - заочної), що становить 22,8 %.

Випускники захистили дипломні роботи і проекти та здали державні екзамени

  • на відмінно  - 183 (48,5 %)
  • на добре - 156 (41,4 %)
  • на задовільно 38 (10,1 %)

Якісна успішність захисту дипломних робіт і проектів та здачі державних екзаменів становить 89,9 %.

Економічне відділення

випускників - 88

дипломів з відзнакою - 23

якісна успішність здачі державних екзаменів - 87,5%

Юридичне відділення

випускників - 72

дипломів з відзнакою - 22

якісна успішність здачі державних екзаменів - 94,5%

Відділення програмування

випускників - 57

дипломів з відзнакою - 10

якісна успішність захистів дипломних робіт - 81%

Технічне відділення

випускників - 97

дипломів з відзнакою - 28

якісна успішність захистів дипломних проектів - 81%

Заочне відділення

випускників - 63

дипломів з відзнакою - 3

якісна успішність захистів дипломних проектів та здачі державних екзаменів - 95,2%

325 (86,2 %) студентів-випускників планують здобувати освітній ступінь бакалавра у коледжі та університета.

Ось і настав, мабуть, один з найважливіших днів у вашому житті – випускний. Стільки стежок протоптано навколо коледжу, і стільки доріг відкривається в нове життя. Ми бажаємо вам завжди з теплотою згадувати студентські роки, одногрупників та друзів і, звичайно ж, викладачів, які дали для вас такий важливий поштовх у життя, вклавши саме цінне і потрібне. Ми бажаємо вам обійти всі невдачі, перешкоди і придбати ті блага, яких ви прагнете зараз, адже від цього залежить ваше майбутнє.


Адміністрація коледжу