Урочистості з нагоди 22-ї річниці Конституції України

Коледж

27 червня 2018

27 червня у Рівненському драмтеатрі відбулись урочистості з нагоди 22-ї річниці Конституції України. Перед початком свята на Театральній площі здійснив дефілювання духовий оркестр оперативного командування «Захід», який виконав для рівнян та гостей міста українські мелодії, марші та попурі.

Участь в урочистостях взяли представники державних структур, громадських і релігійних організацій, політичних партій, діячі науки та культури, зокрема зі святом присутніх привітали: секретар Рівненської єпархії митрофорний протоієрей Олександр Єгоров, заступник голови Рівненської ОДА Ігор Тимошенко, секретар міської Ради Сергій Паладійчук тощо. До урочистостей приєднались представники ВСП «Рівненський коледж НУБіП України».

«В Конституції чітко зафіксовано, що Україна – незалежна, демократична, правова держава – рівноправний член світової спільноти. Саме таку державу ми зараз будуємо. Кожен громадянин повинен мати консти...  Саме таку державу ми зараз будуємо. Кожен громадянин повинен мати конституційне право на медичну допомогу, якісну освіту, соціальну захищеність. Тому крок за кроком – в містах, селах Рівненщини будуют нові школи, дитсадки, лікарські амбулаторії. Сьогодні відбуваються реформи у багатьох сферах життя, тому деякі з них потребують змін до Основного Закону», – зазначив Ігор Тимошенко.

Видатних мешканців області – рятувальників та держслужбовців – нагородили грамотами облдержадміністрації, обласної та міської ради. Ці відзнаки вони отримали за вагомий особистий внесок у розвиток консу розвиток конституційних засад української державності, багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм у захисті конституційних прав, свобод людини і громадянина. Хвилиною мовчання присутні вшанували героїв, котрі віддали життя за територіальну цілісність України.

Завершились урочистості святковим концертом. З Днем Конституції, моя Україно!

Посилання на інформацію – прес-служба Рівненської ОДА, Голос України.

 

Ірина Матковська – викладачка юридичних дисциплін