Про проведення моніторингу якості знань студентів економічного відділення

Економічне відділення

21 травня 2018

Студенти економічного відділення  випускних груп всіх спеціальностей взяли участь в заключному онлайн-тестуванні з комплексу професійного циклу, п’яти дисциплін, що входять до державної підсумкової атестації. Метою незалежного моніторингу знань є визначення рівня підготовки фахівців молодшого спеціаліста галузі знань 07 Управління та адміністрування.

         16 травня 2018 року студенти 31-К спеціальності  «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» здавали тестові завдання з дисциплін- «Комерційна діяльність», «Комерційне товарознавство», «Фінансовий облік», «Ціноутворення», «Ринкові дослідження» та отримали середній бал 4,63.

17 травня 2018 року студенти 31-О, 32-О спеціальності  «Облік і оподаткування» здавали тестові завдання з дисциплін «Фінансовий облік», «Економічний аналіз», «Облік і звітність у бюджетних установах»,  «Контроль і ревізія» та отримали середній бал 4,67.

        21 травня 2018 року студенти 31-Ф спеціальність «Фінанси, банківська справа та страхування» здавали тестові завдання з дисциплін «Банківські операції», «Бюджетна система», «Фінанси», «Бухгалтерський облік і звітність у комерційних баках», «Податкова система» та отримали середній бал 4,48.

Студенти всіх груп 31-К, 31-О, 32-О, 31-Ф проявили себе як підготовлені, обізнані у фахових питаннях, впевнені майбутні спеціалісти.

         Вітаємо студентів-випускників економічного відділення з успішним проходженням незалежного заміру знань.

 

      Мартинова І.М., завідувач економічним відділенням