Благодійний легкоатлетичний забіг

Юридичне відділення

19 травня 2018

У Рівному до Дня Європи 19 травня 2018 року відбувся благодійний легкоатлетичний забіг, в якому взяли участь студенти  юридичного відділення Музичка Микола, Матковський Богдан, Бойко Анастасія за ініціативою викладача юридичних дисциплін Ірини Матковської.

Усі зібрані гроші клуб любителів Rivne Running Club спрямує на лікування Матвійка Стрільчука з Дубенщини. Хлопчику - 1,6 рочки.  Півроку тому лікарі поставили йому діагноз - двобічна сенсоневральна глухота. Для того, аби в подальшому дитина могла чути потрібно зробити операцію. Її можуть провести у Польщі, але вартість сягає майже 30 тисяч євро.

  «Вперше кожен учасник забігу отримає спеціальний електронний чіп і на фініші знатиме свій точний результат. Траса забігу: проспект Миру (старт від готелю «Мир») – вул.Набережна – вул. Кавказька – вул.Міцкевича – проспект Миру (фініш біля готелю «Мир»). Дистанція: 2 і 6 км. Кожен учасник автоматично стає учасником Рівненської бігової ліги, реалізацію проекту підтримує Громадський бюджет»,- зауважив президент Rivne Running Club Сергій Ющишин.  Усі зареєстровані учасники, які фінішували у дистанції, отримали оригінальні медалі забігу.

Забіг пройшов  в рамках реалізації проекту «Рівненська бігова ліга 2018»,  який отримав підтримку від Громадського бюджету Рівного. Сприяли проведенню забігу – Управління у справах сім’ї, молоді та спорту виконкому Рівненської міської ради та Управління у справах молоді та спорту Рівненської облдержадміністрації.

З надією сподіваємось, що кошти, зібрані під час легкоатлетичного забігу допоможуть Матвію одужати!

 

Ірина Матковська, викладч юридичних дисциплін