Батьківські збори

Групи загальноосвітньої підготовки

18 травня 2018

18 травня 2018 року на відділенні загальноосвітньої підготовки були проведені батьківські збори.

    В актовому залі коледжу були проведені загальні батьківські збори відділення загальноосвітньої підготовки, після яких були проведені батьківські збори в 10-ти навчальних групах. Збори проводили заступник директора з виховної роботи Талімончук Олександр Григорович, завідувач відділення Гуменюк Валерій Дмитрович і куратори груп

     На зборах були присутні 168 батьків від 272 студентів.  Частина батьків з поважних причин були відсутні, але провели бесіди з куратороми і завідувачем відділення в телефонному режимі.

На загальних зборах ознайомили  батьків зі змістом, методикою навчально-виховного процесу в закла­ді. Були  підбиті підсумки роботи з студентами. Проведено аналіз адаптації вчорашніх учнів шкіл до навчання в коледжі.  Батьки були ознайомлені із завданнями, новим змістом і напрямами навчально виховного процесу, специфікою роботи навчального закладу, отримали інформацію про нормативно-правове підґрунтя нововведень в освіті, здачу студентами ЗНО замість ДПА на ІІ курсі навчання.

     Крім того батьків було проінформовано про результати проведеної на відділенні і в коледжі групи аналізу успішності відстаючих студентів.

Були дані вичерпні відповіді на всі запитання і побажання батьків. Збори пройшли в  дружній і невимушеній атмосфері  і взаєморозумінням між батьками і викладацьким складом щодо запобігання можливим проблемам у навчанні, створенні умов успішної взаємодії між дорослими і дітьми.

    Індивідуальні дані но кожному студенту були підготовлені і донесені кураторами відділення на зборах груп.

 

                            В.Д.Гуменюк, завідувач відділення загальноосвітньої підготовки