Cinema Coaching

Юридичне відділення

16 травня 2018

16 травня 2018 року Громадська організація «Час – Дій» NGO "Action Time" започаткувала новий проектCinema Coaching в рамках якого був проведений авторський тренінг на тему «Цілі та самосаботаж». Участь у даному заході взяли студентки юридичного відділення Йонтко Анастасія, Дацюк Неля, Шевчук Катерина за ініціативою викладача юридичних дисциплін Матковської Ірини Дмитрівни.

В якості спікера на тренінгу був один із кращих бізнес-тренерів України, консультант Business Systems (компанія ведучий оператор ринку послуг в області організаційної побудови та розвитку бізнесу) Мілан Дворожняк. За його плечима багаторічний досвід коучингу. Коучинг - це мистецтво створення, за допомогою бесіди й поведінки, середовища, яке полегшує рух людини до бажаних цілей, так, щоб воно приносило задоволення.

Спікер тренінгу є автором методики "Підбір персоналу за 20 хвилин" і "Гармонійне Життя". Мілан Дворожняк -19 років в продажах, з них 15 років - активні продажі, 2 роки - досвід побудови МЛМ структур, пройшов шлях від торгового агента до заступника директора Департаменту управління продажів.

Студентки мали змогу дізнатись від кращого бізнес-тренера України, за плечима якогобагаторічний досвід коучингу, про фактори, що не дають людям рухатись до своєї мети.

Також студентки мали змогу переглянули авторський фільм «Мирний воїн", який рідко можна побачити в звичному кінозалі. «Мирний воїн» - це фільм про ще один крок до розуміння самого себе, про ще одну перемогу на шляху того, хто йде по життю осмислено.Того, хто не сперечається з людьми, які вважають, що «один в полі не воїн», а просто діє; того, хто цінує кожну мить і знає, як жити «тут і зараз».

Після перегляду студентки висловили власні думки,враження про фільм, взяли активну участь у дискусії на тему: "Знання та мудрість не одне й те саме. Мудрість - це застосування знань в житті".

Майбутні юристи мали змогу приєднатися до авторського тренінгу «Цілі та самосаботаж», переглянути фільм «Мирний воїн» та отримати безліч можливостей для саморозвитку!

Ірина Матковська, викладач юридичних дисциплін

Анастасія Йонтко, студентка 31-Ю групи