Student Agritech Challenge

Відділення програмування

14 травня 2018

12-13 травня 2018 року пройшов 30-ти годинний агрохакатон для студентів – Student Agritech Challenge, який відвідав студент нашого коледжу 41-П групи відділення програмування Гребініченко Євген. Хакатон організовував МХП СТАРТ, за підтримки Radar Tech, Agrohub та DG Hack і відбуватиметься в інноваційному просторі UNIT.City.

Участь брали студенти різних спеціальностей та з різних міст України: Львова, Вінниці, Одеси, Дніпра, Києва тощо.

Формат хакатону обраний не дарма, адже головна мета – стимулювати креативну молодь вирішувати завдання та виклики аграрного сектору. В цьому допомагали запрошені спеціалісти, спікери, ментори з ПАТ «Миронівський хлібопродукт», які виступили головним ініціатором та організатором челенджу.

Під час хакатону у студентів була можливість вирішити реальний кейс від компанії, а саме реалізувати систему доставки комбікорму по «Вінницькій птахофабриці». Отримати консультації провідних експертів МХП, можливість попрацювати в одній команді з молодими спеціалістами провідного агрохолдингу Східної Європи.

За найбільш продуктивну ідею головний приз – команда-переможець поїде в один з інноваційних технологічних парків Ізраілю та робочі місця в «МХП Агроіндустріальний холдинг».