Зустріч з колективу коледжу з Миколою Томенком

Коледж

24 квітня 2018

24 квітня 2018 року до ВСП «РК НУБіП України» завітав громадський діяч Микола Володимирович Томенко, засновник фонду «Рідна країна».

Микола Володимирович у свій час закінчив Київський національний університет імені Тараса Шевченка, де працює на даний час, доктор політичних наук і кандидат історичних наук. Також пан Микола працює у нашому базовому закладі Національному університеті біоресурсів і природокористування України і є головою наглядової ради університету.

Автор кількох наукових монографій, серед яких «Історія української Конституції» (1993, 2009), «Конституційний процес як пошук стратегічних пріоритетів України» (2010), «Україна: історія Конституції» (2016), «Абетка української політики», «Основи теорії політики», «Теорія українського кохання», «Український романтик Микола Гоголь» та інші, а також близько ста статей та досліджень. Автор сленгового неологізму Біг-морди.

Ініціатор та організатор загальнонаціональних акцій Сім чудес України, Сім природних чудес України, Сім чудес України: замки, фортеці, палаци та Сім чудес Києва. Ініціатор просвітницької акції «Твій Шевченко» та проекту «Рідна країна» – культурологічного світоглядного веб-порталу.

Мета візиту Миколи Томенка – ознайомлення з навчальним закладом, який є структурним підрозділом НУБіП. Також Микола Володимирович представив на розгляд присутніх маловідомі факти з історії міст України та фільм про Канів із серії «Сім чудес України: історичні міста та містечка». На пам’ять про свій візит гість залишив свої видання.

Такі зустрічі сприяють формуванню історичної свідомості молоді, піднесенню патріотичного та національного духу.

Ірина Якимчук, завідувач відділення програмування

Людмила Балдич, методист коледжу