Участь коледжу у вебінарі з охорони праці

Коледж

24 квітня 2018

24 квітня 2018 року о 10.00 відбувся вебінар: «Законодавство про трудові гарантії молоді та неповнолітніх, нормативно-правове регулювання безпечної праці молодих працівників, недопущення праці дітей». Даний захід організувало Управління Держпраці у Рівненській області. Спікери вебінару:

  • головний державний інспектор сектору з питань державного нагляду та контролю за додержанням законодавства про працю Управління Олександр Біловол,
  • начальник відділу нагляду на об’єктах підвищеної небезпеки та гірничого нагляду Управління Наталія Токарець.

На базі Навчально-практичного центру із землевпорядкування вебінар прослухали заступник директора з навчальної роботи Царук Василь Юрійович, інженер з охорони праці Кушнірук Олександр Миколайович, завідувач Технічним відділенням Люльчик Вадим Олександрович та 40 студентів Відокремленого структурного підрозділу «Рівненський коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України».

Під час вебінару були розглянуті питання звільнення неповнолітніх, чи потрібне працевлаштування неповнолітніх при виконанні робіт під час виробничої практики, вимоги закону України «Про охорону праці» щодо організації праці неповнолітніх, Організація та проведення інструктажів з охорони праці та ін. Також скориставшись можливістю, від імені коледжу, в онлайні, були задані питання про можливу працю студентів які навчаються на державній формі навчання та студенти які навчаються на денній формі навчання, на що були отримані відповіді від спікерів вебінару.

Олександр Кушнірук, інженер з ОП