Методичне об’єднання психологів

Юридичне відділення Коледж

21 квітня 2018

19 квітня 2018 року відбулося методичне об’єднання практичних психологів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації, яке відбулося у Дубенському коледжі Рівненського державного гуманітарного університету на тему «Психологічна профілактика негативних наслідків небезпечної інформації з Інтернет-простору, що поширюється у студентському середовищі». Присутньою на об’єднанні була Лук’янчук Світлана Василівна.

Модератором даного методичного об’єднання був Добровольський Святослав Григорович, практичний психолог Дубенського коледжу РДГУ.

Починалося об’єднання з вітального слова директора коледжу Бабака Валерія Павловича, методиста Ради директорів, заслуженого працівника освіти Процюка Віталія Кононовича, практичного психолога Добровольського Святослава Григоровича.

Методичне об’єднання складалося з двох блоків: теоретичного та практичного. На першому блоці була розкрита доповідь        Добровольського С.Г. «Психологічні аспекти кіберадаптації студентської молоді та проблеми особистої безпеки у Інтернет-середовищі», а також відбулося  обговорення проблеми учасниками об’єднання. Під час практичного блоку була презентована корекційно-розвивальна  програма Добровольського С.Г. «Психологічна профілактика негативних наслідків небезпечної інформації з Інтернет-простору, що поширюється у студентському середовищі».

Світлана Лук'янчук, викладач соціальних дисциплін