Співпраця ВСП «РК НУБіП України» з прокуратурою Рівненської області

Юридичне відділення

20 квітня 2018

На виконання спільного наказу Генеральної прокуратури України та Міністерства освіти і науки України від 13.10.2017 року №279/1375 «Про співпрацю та комунікацію між відомствами» 20 квітня 2018 року  перед студентами та викладачами юридичного відділення коледжу виступив  прокурор відділу організації діяльності у сфері запобігання та протидії корупції прокуратури Рівненської області, молодший радник юстиції, Бабич Олександр Анатолійович з лекцією на тему: «Наслідки притягнення до відповідальності за вчинення кримінального чи адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією».

Зокрема, студенти та викладачі були ознайомлені з окремими положеннями Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції», з виконанням його положень на практиці та відповідальності за корупційні правопорушення.

Бабич О.А. обговорив  із студентами деякі особливості підтримання державного обвинувачення в судах при розгляді корупційних справ та дав вичерпні відповіді на запитання майбутніх юристів.

Керівництво ВСП «РК НУБіП України» висловлює щиру подяку прокуратурі  Рівненської області за співпрацю у підготовці молодших спеціалістів за спеціальністю «Право».

 Петро Мельниченко,викладач юридичних дисциплін