Настановна конференція для проходження виробничої переддипломної практики

Відділення програмування

20 квітня 2018

19-20 квітня 2018 року пройшла настановна конференція для проходження виробничої переддипломної практики студентами IV-го курсу спеціальності «Розробка програмного забезпечення».

Метою переддипломної практики є закріпити та поглибити практичні знання, які отримали студенти у процесі вивчення спеціальних дисциплін, верифікувати та тестувати програмне забезпечення, яке студенти будуть представляти під час захисту дипломних робіт. Завданням переддипломної практики є застосування набутих практичних компетентностей в умовах реальної професійної роботи програміста. Хочеться зазначити, що ряд програмних продуктів студенти розробляли на замовлення підприємств різної форми власності та галузей.

Переддипломна практика триває чотири тижні з 23 квітня до 18 травня 2018 року згідно з наказом по коледжу та підприємстві. Для загальної організації практики та контролю за її проведенням призначено керівника практики від навчального закладу Матвійчук Т. А.

Завідувач відділення програмування Якимчук І. О. провела студентам-практикантам інструктаж з техніки безпеки, що було зафіксовано у відповідному журналі.

Від керівника практики студенти IV-го курсу отримали направлення на практику, методичні рекомендації та програму практики, угоду між підприємством та навчальним закладом, звіт практики в електронному вигляді, індивідуальне завдання. Зразки оформлення звітів, які видаються в електронному вигляді, відповідають ДСТУ 3008-95.

Керівник практики Матвійчук Т. А. повідомила, що до захисту звіту допускаються студенти, які виконали програму практики у повному обсязі відповідно з календарним планом, надали звіт-щоденник, завірений відповідними підписами та печатками, виконали індивідуальне завдання.

Публічний захист звітів практики відбудеться на VІ Підсумковій студентській конференції 23 травня 2018 року.

 Ірина Якимчук, завідувач відділення програмування