Cемінар-тренінг «Інновації у використанні інформаційно-комунікаційних технологій при підготовці фахівців напряму геодезія та землеустрій»

Технічне відділення Рада роботодавців ТВ

18 квітня 2018

У ВСП «Рівненський коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України» 17 квітня відбувся семінар-тренінг «Інновації у використанні інформаційно-комунікаційних технологій при підготовці фахівців напряму геодезія та землеустрій».

Учасниками якого стали 29 викладачів з 8 вищих навчальних закладів України:

  • ВСП «Рівненський коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України»
  • Володимир-Волинський агротехнічний коледж
  • Технікум землевпорядкування ЖНАЕУ
  • ВСП «Ногайський коледж Таврійського державного агротехнологічного університету»
  • ВП НУБіП України «Боярський коледж екології і природних ресурсів»
  • КВНЗ Прикарпатський лісогосподарський коледж
  • ВСП «Новокаховський коледж ТДАТУ»
  • Верхівський сільськогосподарський коледж

З доповідями перед учасниками семінару виступили Качановський Олег Ігорович, заступник директора з виробничої роботи ВСП «РК НУБіП України» тема доповіді «Навчально-практичний центр із землевпорядкування, як основа практичної підготовки студентів вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації», Мартин Андрій Геннадійович, доктор економічних наук, завідувач кафедри землевпорядного проектування НУБіП України, член правління Спілки землевпорядників України, заступник Голови Ради Асоціації «Земельна спілка України» тема доповіді «Напрями адаптації змісту землевпорядної освіти до потреб національної та світової економіки» та Костюкевич Олег Миколайович, місцевий експерт карт Google, провідний модератор форумів Google, сертифікований фотограф Google тема доповіді «Використання всесвітньої програми місцеві експерти карт Google (Local Guides) в освітньому процесі».

Після проведеного семінару учасники були залучені до тренінгів та майстер-класів, так зокрема Лагоднюк Р.А. провів тренінг з використання програмного комплексу "Засічка 3.1", для вирішення задач інженерної геодезії, Олег Костюкевич робота в програмі місцеві експерти карт Google та Лютко М.Г. Практичне застосування  сучасних геодезичних приладів в землеустрої.

Всі учасники семінару-тренінгу отримали сертифікати про підвищення кваліфікації від ДУ «Агроосвіта», а також сертифікати від тренерів майстер-класів.

Олег Качановський, заступник директора з виробничої роботи