Навчальна практика на економічному відділення

Економічне відділення

16 квітня 2018

З 11 квітня 2018 року студенти економічного відділення спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» проходять практику у гіпермаркеті «Епіцентр К», що розташований по вул. Макарова.

Навчальна практика з комерційної діяльності є важливим етапом формування у студентів активного ставлення до майбутньої практичної діяльності в комерційній галузі, набуття ними фахових навичок і знань.

Програмою практики передбачено ознайомлення студентів з майбутньою професією, перспективами розвитку спеціальності, з характером, змістом та умовами роботи комерційної служби, організаційною структурою гіпермаркету та його виробничого процесу, що сприяє формуванню професійних навичок з обраної спеціальності.

Мета навчальної практики – поглибити та систематизувати знання студентів шляхом вирішення виробничо-ситуаційних проблем, показати на конкретних прикладах роль фахівців економічної спеціальності.

Під час перебування на практиці студенти групи 31-К працюють у різних відділах гіпермаркету, залучаються до приймання товарів за кількістю і якістю, роблять викладку товарів, інвентаризацію товарно-матеріальних цінностей. Майбутні комерсанти набувають навички спілкування з покупцями під час надання консультацій споживачам, займаються реалізацією продовольчих і непродовольчих товарів різних груп.

Ганна Олійник, голова циклової комісії економічних дисциплін