Підсумки VI інтернет-форуму Geoweek 2018

Технічне відділення Рада роботодавців ТВ

18 березня 2018

16 березня у ВСП «Рівненський коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України» були підведені підсумки VI інтернет-форуму Geoweek 2018.

Зазначимо, що в інтернет-форумі взяли участь 112 учасників з 18 ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації.

Засідання було проведено у вигляді круглого столу, учасники якого обговорювали питання використання сучасних інноваційних рішень в освіті.  Зокрема, Лагоднюк Р.А., викладач циклової комісії землевпорядних дисциплін виступив з темою: використання сучасних програмних рішень для формування метаданих для ведення 3D-кадастру міст. Качановський О.І., заступник директора з виробничої роботи представив своє бачення сучасних інноваційних рішень в освіті, а також представив програмні продукти для дистанційного навчання. За матеріалами форуму було сформовано XII Науковий вісник.

По завершенні VI Geoweek 2018 учасникам були вручені сертифікати.

Також, одним із питань для обговорення став конкурс «Представ свій населений пункт у сервісі Google My Maps»

 Даний конкурс організований за підтримки місцевих експертів карт Google Олега Качановського, Олега Костюкевича, Сергія Гупаленка та компанії LIONEST 360

Мета  конкурсу – створення картографічних матеріалів населених пунктів Рівненської області та  участь у світовій програмі Local Guides (місцеві експерти). 

Для участі у конкурсі зареєструвалися 11 команд, які будуть створювати карти 11 населених пунктів Рівненської області.

Переможці та призери отримають дипломи та цінні подарунки.

 

Олег Качановський