Ліга сміху коледжу

Технічне відділення

17 березня 2018

16 березня 2018 року відбулося яскраве студентське дійство  «Ліга сміху коледжу» – перший сезон серед студентів спеціальності «Геодезія та землеустрій», яке стало справжнім святом жартів та гумору. Майбутні землевпорядники  представляли свої команди у формі веселих відео презентацій, у яких вони знайомили глядачів  з особливостями студентського життя.

Справжнім батлом гумористів став конкурс старост навчальних груп. Хочеться відмітити старосту 31-З групи Хомич Анастасію, у якої була дружня підтримка всієї групи. І надалі команда 31-З групи, була єдиним колективом студентів, які вражали глядачів своїми дотепними жартами.

Під час музичного конкурсу групи співали відомі пісні у жартівливій формі, де хочеться відзначити студентів четвертого курсу 42-З групи, які заспівали гімн найсмачнішій ковбасі.

Вразили присутніх цікавими гумористичними сценками  студенти других курсів, а саме 21- З група. А студенти 22-З заспівали оду бурякам та картоплі.

Справжнім відкриттям дійства став дует Бабич Ганна та Шкіндер Ольга. Дівчата заспівали авторську пісню Про коледж, яка пропонується до участі в щорічному конкурсі «Голосіївська весна», що проводиться в НУБіП України.

Окремо ми всі хочемо подякувати за організацію заходу студентам 32- З групи та їхньому куратору Олександру Кушніруку. Це справжній дружній колектив, який спромігся створити особливу атмосферу свята жартів і гумору.

Захід став яскравим закінченням тижня землевпорядних дисциплін.  І, як сказав завідувач технічним відділенням В.О.Люльчик: «Це концерт, який хочеться дивитись і дивитись!».


  Олександр Кушнірук, художній керівник заходу,

Неля Русіна, голова циклової комісії