Нештатна ситуація

Коледж

03 березня 2018

У зв’язку з рішенням Кризового комітету при Міністерстві енергетики та вугільної промисловості щодо введення Національного плану дій, а також відповідно до рекомендацій Міністерства освіти і науки України та надзвичайною техногенною ситуацією, відключенням країни від газопостачання, дефіцитом енергоресурсів, на виконання наказу Національного університету біоресурсів та природокористування України від 02.03.2018 № 184 «Про надзвичайні заходи щодо економії енергоресурсів», на виконання наказу коледжу від 02.03.2018 № 42-ОД «Про надзвичайні заходи щодо економії енергоресурсів» та з метою недопущення руйнування теплових, газових, енергетичних мереж, збереження здоров’я студентів, викладачів та співробітників на період з 03 до 11 березня 2018 року включно навчальний процес для студентів відбуватиметься з використанням інформаційно-комунікаційних технологій.

Викладачам рекомендовано зосередитись на консультуванні студентів, підготовці навчально-методичних матеріалів в режимі онлайн.

Організацію та контроль за проведенням занять забезпечують голови циклових комісій та завідувачі відділень.

На вказаний період обмежено вхід до навчального корпусу. Крім систем охорони та забезпечення життєдіяльності, будуть знеструмлені всі аудиторії та лабораторії. Організовано цілодобове чергування, встановлено контроль за станом водних та теплопровідних мереж, не допустивши їх замерзання та руйнацію.

З числа співробітників служб створено мобільну групу з оперативного контролю за станом електро- та тепло забезпечення та недопущення виникнення аварійних ситуацій у мережах у складі заступника директора з АГР Ковальчука С. В., електрика Гончарука А. А., слюсаря-сантехніка Овода С. І.

Проведено роз’яснювальну роботу з жителями гуртожитків коледжу впродовж 03.03.2018 щодо їх вивільнення на період з 03 березня до 11 березня 2018 року.

Для запобігання виникнення нештатних ситуацій створено надзвичайний штаб у складі:

начальник штабу – заступник директора  з начальної роботи Царук В. Ю.;

заступник начальника штабу – заступника директора з АГР Ковальчука С. В.;

члени штабу:заступник директора з виховної роботи Талімончук О. Г.;

заступник директора з виробничої роботи Качановський О. І.;

завідувач гуртожитками Шепелевич Р. І.;

інженер з охорони праці Кушнірук О. М.;

електрик Гончарук А. А.;

водій Бойчук О. С.

Навчальний процес розпочнеться 12 березня 2018 року.

У разі змін колектив буде проінформовано додатково – слідкуйте за новинами на офіційному сайті коледжу.

Ірина Якимчук, завідувач відділення програмування