Збори економічного відділення

Економічне відділення

21 лютого 2018

21 лютого 2018 року відбулися збори економічного відділення. Збори відкрила завідувач відділення Мартинова І.М. Оскільки закінчився І семестр 2017-2018 н.р., то за планом на зборах було підведено підсумки успішності студентів.

 Найвища якісна успішність за І семестр 2017 р. в групі 31-О – 70 %, куратор – Бондарчук І.П. та в 21- К групі – 68,0 %, куратор групи – Лисяк О.М. Найнижча якісна успішність в 21-Ф групі – 48,0 %, куратор групи – Гулюк Ю.С. Також піднімалось питання про дисциплінованість студентів відділення.

Студенти других курсів були ознайомлені з графіком та порядком проведення ЗНО.  А студенти третіх курсів з порядком проведення незалежного оцінювання знань студентів шляхом дистанційного тестування. Мартинова І. М. особливо наголосила на підготовці до цього виду тестування.

З аналізом про науково – методичну роботу економічного відділення  виступила голова циклової комісії економічних дисциплін Олійник Г.А., яка відзначила важливість участі студентів і викладачів у науково – практичних конференціях як на рівні коледжу, так і у всеукраїнських і  міжнародних конференціях. Особливої уваги заслуговують конференції фахового спрямування: «Професійна підготовка та адаптація до трудової діяльності студентів аграрних коледжів і технікумів » ( 30.09.2017, смт. Немішаєве), VІІІ Міжнародна науково-практична конференція студентів, аспірантів та молодих вчених "Інформаційні технології: економіка, техніка, освіта"( 14.11.2017, м. Київ),  Міжнародна науково-практична конференція  «Прикладна економіка – від теорії до практики» ( 13.10.2017, м. Тернопіль), Міжвузівська студентська науково-практична конференція «Актуальні питання аграрної освіти України в умовах європейської інтеграції» (22.11.2017, м. Бобровиця) та інші. Також викладач Олійник Г. А. висловила особливу подяку студентам, які брали активну участь в цих конференціях.

Мартинова І. М. повідомила, що 23 березня 2018 року проходитиме ІІІ Всеукраїнська студентська науково – практична конференція «Облік, оподаткування, контроль та аналіз в активізації діяльності економічних суб’єктів» присвячена 120-річчю університету. Представляти наш коледж буде студентка 31-О групи Мельник Вікторія.

На зборах виступила член студентської ради коледжу Крук Марина з презентацією на тему «Як стати успішним». Вона розповіла що таке успіх і як його досягти. Старости третіх курсів доповіли про студентське життя у групі та про те, як вони готуються до закінчення навчання в коледжу та перспективи здобуття вищої освіти в нашому закладі.

На збори була запрошена головний спеціаліст-епідеміолог управління охорони здоров’я облдержадміністрації Яценя Людмила Олександрівна. Вона провела розмову зі студентами на тему профілактики інфекційних захворювань, ознайомила студентів з найпоширенішими інфекціями і як від них уберегтися.  

На завершення зборів завідувач економічним відділенням Мартинова І.М. підвела підсумки зборів та побажала відмінних здобутків та здійснення мрій.

 

 

 

Завідувач економічним відділенням Мартинова І.М.,

старости груп економічного відділення