«Діалог з поліцією»

Технічне відділення

21 лютого 2018

21 лютого 2018 р. у ВСП «Рівненський коледж НУБіП України» відбувся відкритий виховний захід «Діалог з поліцією». Захід відбувся за участі представників патрульної поліції м. Рівне Зозулі Віктора і Сенчук Яни та модератора зустрічей проекту «ПОЛіС» тренерки громадської організації «Чайка» - Оксани Салівончик і волонтерки «Корпусу миру США в Україні»-Брянки. Участь у виховному заході прийняли студенти 41-з групи – куратор О. М. Рудько.

Мета заходу - побудувати довіру між молоддю та поліцейськими, розвіяти певні стереотипи про поліцейських, більше дізнатись про діяльність різних підрозділів, як поліцейські реагують на виклики, про ситуацію з безпекою в місті, як поліція може допомогти у складних небезпечних для життя ситуаціях та виховати  в студентів правову  освіченість.

Молоді люди сповна скористалися нагодою поспілкуватися з патрульними у невимушеній атмосфері. Розмова складалася динамічно та емоційно.

Що потрібно, щоб стати поліцейським? З чим найчастіше доводиться стикатися на службі? Яскраві випадки з поліцейського досвіду. Механізм реагування на виклики. Особливості підготовки патрульних… Це лише невеличка частина питань сьогоднішнього діалогу.

Не лише відчуття спільної відповідальності за безпеку на своїй території, а й розуміння реалій поліцейської служби з’явилося в учасників заходу до кінця зустрічі.

Ольга Рудько

викладач землевпорядних дисциплін