Майстер-клас зі створення Google-форм

Відділення програмування

08 лютого 2018

07 лютого 2018 року в аудиторії № 26-27 пройшов майстер-клас «Створення тестових форм за допомогою «хмарних» сервісів». Майстер-клас давала Юпаткіна Н. Я., викладач програмування та інформаційних дисциплін. Запрошених прийшло 20 викладачів бажаючих удосконалити свої ІТ-навики! Вони навчалися створювати тестові google-форми для їх використання у освітньому процесі.

Google Форма дає широкий спектр можливостей використання, в навчальному та науковому процесі та полегшує роботу при підготовці завдань: зникають паперові версії питань (дані про опитування можуть зберігатися в електронному вигляді).

Форма Google – це інструмент, за допомогою якого можна створювати анкети, тести, проводити різноманітні опитування, вікторини, онлайн конкурси.

Google Форми – це зручний інструмент, за допомогою якого можна легко і швидко планувати, складати опитування, анкети, тести та вікторини, а також збирати іншу інформацію. Посилання для заповнення форми (для відповідей на запитання тесту, анкети тощо) можна вислати по електронній пошті, а можна вбудувати  форму у сайт або блог.

Юпаткіна Н. Я., викладач програмування та інформаційних дисциплін