Педагогічні читання

Коледж

31 січня 2018

30-31 січня 2018 р. у коледжі відбулися традиційні щорічні педагогічні читання.

Тематика-виступів була спрямована на удосконалення ІТ компетентностей викладачів. Доповідачами стали як запрошені педагоги з Рівненського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти так і викладачі коледжу.

Розпочав педагогічні читання Вєтров Іван Васильович, перший проректор РОІППО, з доповіддю «Використання технологій WEB.2 в освітній діяльності. Практичні аспекти».

Юпаткіна Наталія Ярославівна, викладач програмування та інформаційних дисциплін, ознайомила присутніх зі створенням тестових форм за допомогою «хмарних» сервісів. Викладам запропонували пройти анкетування, створене за допомогою google-форм, з метою вироблення напрямків роботи методичного кабінету на наступний рік щодо підвищення якості освітньої діяльності коледжу.

Методичні рекомендації створення google-форм

Лагоднюк Роман Анатолійович, викладач землевпорядних дисциплін, представив до уваги педагогів інформацію щодо використання додатку Plickers під час проведення занять та провів тренінг із застосуванням додатку.

Папуша Владислав В’ячеславович, старший викладач кафедри педагогіки, психології та корекційної освіти РОІППО, виступив з доповіддю «Психолого-педагогічні аспекти мотивації молоді до навчання».

Присяжнюк Олена Вікторівна, к. т. н., викладач програмування та інформаційних дисциплін, до уваги слухачів представила доповідь «ІТ безпека і захист інформації у навчальному закладі».

 

Людмила Балдич, методист коледжу