Засідання приймальної комісії ВСП "РК НУБіП України"

Коледж

24 січня 2018

    24.01.2018 року відбулося засідання приймальної комісії Відокремленого структурного підрозділу «Рівненський коледж Національного Університету біоресурсів і природокористування України». Засідання проводив голова приймальної комісії, директор колежу Корсун Я. П. Були присутні заступник голови приймальної комісії, заступник директора з навчальної роботи Царук В. Ю., відповідальний секретар приймальної комісії Кунах І. С. та члени приймальної комісії.

Відповідальний секретар приймальної комісії Кунах І. С. ознайомив присутніх з особливостями вступної кампанії 2018 року.

Заступник голови приймальної комісії Царук В. Ю. доповів про участь у Регіональній нараді-семінарі, яка відбулася у місті Львів.

Крім цього, на засіданні приймальної комісії було розглянуте питання про надання дозволу Вченою радою НУБіП України на провадження у ВСП "РК НУБіП України" освітньої діяльності "Підготовка до вступу у заклади вищої освіти громадян України".

Також, приймальна комісія розглянула та схвалила пропозиції щодо складу екзаменаційних комісій та технічного персоналу приймальної комісії.

І.С. Кунах, відповідальний секретар приймальної комісії