Підсумки проведення батьківських зборів у коледжі

Коледж

12 грудня 2017

У відповідності до комплексного плану виховної роботи, планів роботи відділень, з метою забезпечення взаємодії педагогічного колективу коледжу і батьківської громади  впродовж листопада-грудня 2017 року відбулися батьківські збори на відділеннях коледжу.

Більш як 800 батьків взяли участь у обговоренні актуальних питань життєдіяльності коледжу. Батьки були ознайомлені із змінами у чинному законодавстві щодо надання освітніх послуг: особливості фінансування навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації, порядок призначення академічних і соціальних стипендій, проходження ЗНО з української мови студентами других курсів, визначення розміру плати за навчання та проживання у гуртожитках коледжу, перспективи продовження навчання за ступеневою освітою у НУБіП України.

Батьки студентів були проінформовані про результати роботи групи аналізу, на якій розглядалися питання навчання, дотримання дисципліни студентами коледжу та були розроблені рекомендації для батьків.

Кураторами навчальних груп був підготовлений детальний аналіз успішності студентів, надано консультації щодо підвищення педагогічної культури батьків.

Талімончук О.Г., заступник директора з виховної роботи