Відкрите заняття з дисципліни «Будівельне матеріалознавство»

Технічне відділення

04 грудня 2017

4 грудня 2017 року для студентів 21-Б групи технічного відділення спеціальності «Будівництво та цивільна інженерія» викладачем, кандидатом технічних наук Тарасом Сасовським було проведено відкрите заняття з дисципліни «Будівельне матеріалознавство» на тему «Теплоізоляційні матеріали і вироби». Під час заняття студенти мали можливість побачити сучасні будівельні ізоляційні матеріали – пінополістирол, мінеральну вату, необхідні кріплення та ключі суміші.

Студенти навчилися проводити порівняльний аналіз фізичних характеристик ізоляційних матеріалів різних видів та виробників, вірно обирати матеріали, що найбільше підходять для конкретних умов будівництва, розраховувати необхідну кількість елементів кріплення та грунтуючих та клеючих сумішей.

На занятті були присутні методист коледжу Людмила Балдич, голова циклової комісії будівельних дисциплін Олександр Павленко, колектив викладачів спеціальності «Будівництво та цивільна інженерія».

Знання, отримані на відкритому занятті були закріплені переглядом вдало підібраного навчального відеофільму, де було продемонстровано процес утеплення одноповерхового житлового будинку сучасними будівельними ізоляційними матеріалами.

 В.О. Люльчик, зав. технічним відділенням, к.с-г.н.