«Теорія становлення та розвитку нотаріату». Відкрите заняття з навчальної дисципліни «Нотаріат»

Юридичне відділення

30 листопада 2017

30 листопада у читальній залі бібліотечно-інформаційного центру коледжу відбулось відкрите заняття з навчальної дисципліни «Нотаріат» на тему: «Теорія становлення та розвитку нотаріату» у 43-Ю групі. На відкритому занятті були присутні Балдич Людмила Володимирівна – методист коледжу та Гулюк Сергій Іванович – завідувач юридичного відділення, бібліотечні працівники. Завідувач бібліотечно-інформаційного центру коледжу Бурячинська Людмила Василівна запропонувала у читальній залі тематичну виставку наукової літератури, періодичних видань, навчальних посібників, які розкривають зміст та структуру навчальної дисципліни.

Викладач  Матковська Ірина Дмитрівна застосовувала різні педагогічні інноваційні форми і методи навчання. Під час заняття викладач використовувала міжпредметні зв’язки, а також простежувався зв'язок з майбутньою професією.

Студенти проявили високий інтерес і активність, підготували повідомлення з презентаціями: «Поняття нотаріату, історія зародження нотаріату в стародавні часи» - Додь Василь; «Нотаріат в країнах Сходу» - Григор’єва Тетяна; «Нотаріат в країнах Європи» - Ярова Ольга»;  «Нотаріат в країнах Прибалтики» -  Денисюк Наталія»; «Нотаріат в країнах СНД» - Тимощук Олена; «Історія розвитку нотаріату в Україні. Система нотаріату Рівненщини » - Іванків Богдана.

Цілі, які були поставлені викладачем, досягнуті.

Матковська Ірина Дмитрівна, викладач юридичних дисциплін