Результати регіонального огляду-конкурсу

Економічне відділення

29 листопада 2017

28.11.2017 р. на базі Житомирського агротехнічного коледжу відбувся регіональний етап огляду конкурсу на кращу організацію роботи лабораторії «Навчальна бухгалтерія». В огляді взяли участь представники лабораторій Житомирського агротехнічного коледжу, технікуму землевпорядкування Житомирського НАЕУ, Новочорторийського технікуму Житомирського НАЕУ,ВСП «Рівненський коледж НУБіП України», Млинівського державного технолого-економічного коледжу, ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж», Шепетівського коледжу Подільського ДАТУ.

Представляли коледж працівники коледжу Балдич Л.В., методист коледжу, Матвійчук Л.А., викладач, та Новіцький С.Б., завідувач лабораторії навчальної бухгалтерії. Для огляду  були надані презентація, фільм, навчальні та методичні матеріали, в яких було представлені матеріально-технічне забезпечення лабораторії, забезпеченість навчально-методичною літературою, кадрове забезпечення, забезпечення та організація навчальної та виробничої практики з обліково-фінансових дисциплін, організація професійно-масових заходів, сайт відділення та лабораторії, інші матеріали.

За результатами голосування журі коледж виборов 2 місце. Вітаємо викладацький склад економічного відділення та бажаємо нових здобутків на нелегкій освітянській ниві.

 

Людмила Балдич, методист коледжу

Сергій Новіцький, зав.лабораторії «Навчальна бухгалтерія»